Wil je een familielid of vriend verrassen met een origineel geschenk? Geef hem dan een cadeaubon voor een fotoshoot van hun huisdier! Je hebt al een cadeaubon vanaf €25. Cadeaubonnen worden gedrukt op stevig luxe papier met een satijngladde afwerking zodat je een mooi tastbaar geschenk kan afgeven.
Fotoshoots kunnen zowel in de studio, buiten als bij de ontvanger thuis georganiseerd worden. Een mini shoot in de studio kost €25, een standaard fotoshoot in de studio €89 en een shoot op locatie €119. In deze prijs zijn steeds een aantal digitale foto's inbegrepen.
Mini
€25
Fotosessie van 20 min in de studio
1 dier (+ €20 / extra huisdier)
Aansluitend viewing sessie met onbewerkte beelden om te kiezen en eventueel te bestellen
1 digitale foto voor online gebruik

Studio
€89
Fotosessie van 45 min in de studio
1 dier (+ €20 / extra huisdier)
Aparte viewing sessie met afgewerkte beelden om te kiezen en eventueel te bestellen
5 digitale foto’s voor online gebruik

Locatie
€119
Fotosessie van 90 min op locatie
1 dier (+ €20 / extra huisdier)
Aparte viewing sessie met afgewerkte beelden om te kiezen en eventueel te bestellen
5 digitale foto’s voor online gebruik
De resolutie van de inbegrepen foto's is geoptimaliseerd voor online gebruik. Dit betekent dat je ze kan gebruiken op je computer, smartphone of tablet, en kan delen op social media. Ook een afdruk op standaard foto formaat (10x15 cm) behoort tot de mogelijkheden. Wil je grotere afdrukken of wanddecoratie zoals canvas en dibond, dan kan je deze altijd bijbestellen.
Ongeveer een week na de fotoshoot (niet bij de mini shoot) nodig ik de eigenaar uit in de studio om de foto's te komen bewonderen tijdens een gezellige viewing sessie. Tijdens deze sessie is er de mogelijkheid om de verschillende producten in het echt te zien en te voelen. Samen bekijken we wat het mooiste zou zijn. Zo is een canvas zeer geschikt voor een klassiek interieur, en past een dibond perfect in een modernere setting. Ook een mooi album om de onvergetelijke herinneringen te koesteren behoort tot de mogelijkheden.
Standaard zijn bij de fotoshoot geen afdrukken inbegrepen. Wil je toch al een budget voor een afdruk mee opnemen in je cadeaubon? Dit is zeker mogelijk en maakt je geschenk nog specialer. De ontvanger kan dit bedrag dan gebruiken om zelf een keuze te maken uit de verschillende mogelijkheden.
Bovenstaande prijzen zijn maar enkele voorbeelden van wat mogelijk is. Binnen de waarde van de cadeaubon kan de ontvanger nog steeds zelf beslissen wat hij wil. Heb je bijvoorbeeld een cadeaubon van €125, dan heeft hij 3 mogelijkheden: een shoot op locatie en €6 bestelkrediet, een shoot in de studio en €36 bestelkrediet of een mini shoot en €100 aan extra producten. Zo is er dus steeds voor ieder wat wils!
Geïnteresseerd? Wil je een cadeaubon bestellen, of heb je nog een aantal vragen? Heb je een budget in gedachten en wil je weten wat je hiervoor kan bestellen? Vul dan snel onderstaand formulier in. Ik contacteer je zo snel mogelijk om verder af te spreken.
Verstuur
Bedankt voor je bericht, ik contacteer je zo snel mogelijk om verder af te spreken!
Back to Top