Over enkele weken is het weer Valentijn. Wil je dit jaar de liefde voor jouw huisdier vereeuwigd zien in een mooi portret? Denk dan eens aan een leuke fotoshoot!
Van 7 tot 14 februari organiseer ik in de studio een aantal Valentijn fotoshoots om een prachtig portret van jouw huisdier te maken. Echt een unieke kans die je niet mag laten liggen!
De prijs van deze actie is slechts €35. Inbegrepen is de fotoshoot en 2 digitale beelden die je kan gebruiken op sociale media of als achtergrond op je smartphone.
De shoot
De sessies gaan door in de studio in de De Moystraat 21 te Antwerpen De studio bevindt zich op de tweede verdieping. Er is geen lift, hou hier rekening mee als jij of je huisdier moeilijk de trap op kunnen.

Bij aankomst krijgt je dier alle nodige tijd om te wennen aan de vreemde omgeving. De tijd tussen 2 sessies is voldoende ruim om er voor te zorgen dat je alleen met je huisdier in de studio bent. Op die manier ben je zeker dat je dier niet afgeleid wordt. Ook als je hond of kat het niet zo goed kan vinden met andere dieren is er dus geen probleem.
Na de fotosessie
Na de shoot laad ik de foto's op de computer zodat je ze kan bewonderen op een groot scherm. Op dit moment kan je dan de inbegrepen digitale foto's kiezen. Deze foto's zijn geoptimaliseerd om te bekijken op je computer, tablet of smartphone. Je kan deze digitale foto's ook zelf afdrukken tot maximaal formaat A4. Wens je toch een grote fotoprint of canvas? Dan kan je deze ter plaatse bestellen. Ook extra digitale foto's kan je bijkopen.
Op het moment dat je de foto's kiest zie je nog maar de ruwe beelden die uit de camera komen. Vooraleer ik ze digitaal doorstuur of afdruk, ga ik aan de slag om de foto's te perfectioneren. Belichting, kleur, contrast, scherpte: alles wordt geoptimaliseerd om tot het beste resultaat te komen.
Samengevat
Locatie: De Moystraat 21 (2e verdieping), 2018 Antwerpen
Prijs: €35
Totale duur: 45 minuten (Shoot & Show)
1 dier (Max 2, €20 voor een 2e dier)
2 digitale foto's in HD resolutie voor online gebruik

Reserveer je plaats via het formulier hieronder.
Vermeld de gewenste datum (7-14 februari) en ik contacteer je dan zo snel mogelijk om verder af te spreken.
*** 13 februari is volzet ***
Verstuur
Bedankt voor je bericht, ik antwoord zo snel mogelijk!
Back to Top