Droom je al lang van een fotoshoot met jouw huisdier als topmodel? Heb je nog een plekje aan de muur waar je graag een mooi portret van jouw beste vriend wil hangen? Maar stel je dit altijd uit omdat je denkt dat je kleine rakker niet gehoorzaam genoeg is om gewillig te poseren voor de camera?
Dan heb ik de ideale oplossing voor jou!
Speciaal voor de twijfelaars organiseer ik momenteel een speciale kennismakingsactie. Voor de introductieprijs van €20 boek je nu een shoot van jouw viervoeter in de studio! Op die manier kan je zonder zorgen een eerste stap zetten in de modellencarrière van je huisdier. Ik ben er zeker van dat je aangenaam verrast zal zijn van zijn of haar talent!
Hieronder vind je wat meer info over wat je kan verwachten en hoe alles praktisch in zijn werk gaat.
Fotoshoot in de studio

Totale duur: 30 minuten (Shoot & Show)
1 dier
1 digitale foto voor online gebruik
De studio bevindt zich in de De Moystraat 21 te Antwerpen en is gelegen op de tweede verdieping. Er is geen lift, hou hier rekening mee als jij of je huisdier moeilijk de trap op kunnen.
Bij aankomst krijgt je dier alle nodige tijd om te wennen aan de vreemde omgeving. Ondertussen bespreken we wat je wensen en verwachtingen zijn vooraleer we aan de shoot beginnen. Heb je bijvoorbeeld een bepaalde pose in gedachte? Vermeld dit dan zeker voor de shoot, zodat ik hier rekening kan mee houden.
Tijdens de shoot staat het welzijn van je dier steeds voorop. Wordt het allemaal wat te veel, dan lassen we een korte pauze in zodat je dier zich even kan ontspannen.
Na de shoot laad ik de foto's op de computer zodat je ze kan bewonderen op een groot scherm. Op dit moment kan je dan de inbegrepen digitale foto kiezen. Deze foto is geoptimaliseerd om te bekijken op je computer, tablet of smartphone. Je kan deze zelf afdrukken tot maximaal formaat A4.
Wens je toch een fotoprint of canvas? Dan kan je deze ter plaatse bestellen. Ook extra digitale foto's kan je bijkopen.
Op het moment dat je de foto's kiest zie je nog maar de ruwe beelden die uit de camera komen. Vooraleer ik ze afdruk of digitaal doorstuur, ga ik aan de slag om de foto's te perfectioneren. Belichting, kleur, contrast, scherpte: alles wordt geoptimaliseerd om tot het beste resultaat te komen. Ik streef steeds naar kwaliteit boven kwantiteit.
Heb je nog vragen? Neem dan zeker contact met mij op. Ik kijk er alvast naar uit om jou en je huisdier te ontmoeten!
Vul het formulier hieronder in om je fotoshoot te reserveren aan het speciale tarief van €20! Ik contacteer je dan om de exacte datum af te spreken.
Submit
Thank you!
Back to Top