Over enkele weken is het weer Kerstmis. Daarom organiseer ik een aantal fotoshoots om een prachtig portret van jouw huisdier te maken. Echt een unieke kans dus die je niet mag laten liggen!
Kerst fotoshoot in de studio
Fotosessie van 30 min
1 dier (max 2, €20 voor 2e dier)
Prijs €25 (incl 1 digitale foto voor online gebruik)
​​​​​​​De studio bevindt zich in de De Moystraat 21 te Antwerpen en is gelegen op de tweede verdieping. Er is geen lift, hou hier rekening mee als jij of je huisdier moeilijk de trap op kunnen.
De prijs van deze Kerst fotoshoot bedraagt €25. Inbegrepen is de fotoshoot en 1 digitale foto die geoptimaliseerd is voor online gebruik. Je kan deze dus gebruiken op al je digitale toestellen en social media. Ook zelf afdrukken tot maximaal 20x30 cm behoort tot de mogelijkheden. 
 Wens je toch een grotere fotoprint of canvas? Dan kan je deze op het moment van de shoot of later bijbestellen. Ook extra digitale foto's kan je bijkopen.
Op het moment dat je de foto's kiest zie je nog maar de ruwe beelden die uit de camera komen. Vooraleer ik ze digitaal doorstuur of afdruk, ga ik aan de slag om de foto's te perfectioneren. Belichting, kleur, contrast, scherpte: alles wordt geoptimaliseerd om tot het beste resultaat te komen.
Stress en angst leveren nooit mooie beelden op. Ik ga steeds liefdevol met jouw dier om en respecteer zijn welzijn. Op deze manier wordt het een geweldige ervaring voor dier en baas. Wacht dus niet langer en schrijf je nu in voor deze speciale Kerst fotoshoot!

Schrijf je in
Verstuur
Bedankt voor je bericht! Ik neem zo snel mogelijk contact op!
Back to Top