Bedankt om via VakantieVeilingen een kennismakingsfotoshoot bij DD-Photography te boeken! Hieronder vind je wat meer info over wat je kan verwachten en hoe alles praktisch in zijn werk gaat.
Fotoshoot in de studio
Totale duur: 45 minuten (Shoot & Show)
2 volwassenen en 1 kind (€25 voor een 2e kind)
1 digitale foto voor online gebruik
De studio bevindt zich in de De Moystraat 21 te Antwerpen en is gelegen op de tweede verdieping. Er is geen lift, hou hier rekening mee als iemand van jullie moeilijk de trap op kan.
Bij aankomst bespreken we wat je wensen en verwachtingen zijn vooraleer we aan de shoot beginnen. Heb je bijvoorbeeld een bepaalde pose in gedachte? Vermeld dit dan zeker voor de shoot, zodat ik hier rekening kan mee houden.
Tijdens de shoot lassen we regelmatig een korte pauze in zodat iedereen zich even kan ontspannen. Dit levert immers de mooiste en natuurlijkste beelden op.
Na de shoot laad ik de foto's op de computer zodat je ze kan bewonderen op een groot scherm. Op dit moment kan je dan de inbegrepen digitale foto kiezen. Deze foto is geoptimaliseerd om te bekijken op je computer, tablet of smartphone. Wens je toch een fotoprint of canvas? Dan kan je deze ter plaatse bestellen. Ook extra digitale foto's kan je bijkopen.
Op het moment dat je de foto's kiest zie je nog maar de ruwe beelden die uit de camera komen. Vooraleer ik ze digitaal doorstuur of afdruk, ga ik aan de slag om de foto's te perfectioneren. Belichting, kleur, contrast, scherpte: alles wordt geoptimaliseerd om tot het beste resultaat te komen.
Heb je nog vragen? Neem dan zeker contact met mij op. Ik kijk er alvast naar uit om jullie te ontmoeten!
Back to Top