Wil je een mooi portret van jouw huisdier in de studio laten maken? Dan ben je welkom in de studio te Antwerpen.

De dag van de shoot
Ik beschik over een thuisstudio in het centrum van Antwerpen. De studio bevindt zich op de tweede verdieping. Er is geen lift, hou hier rekening mee als jij of jouw hond moeilijk de trap op kunnen. Wanneer je hond binnenkomt krijgt hij eerst de tijd om te wennen aan de vreemde omgeving. Ondertussen bespreken wij hoe de sessie zal verlopen. Zodra je hond zich op zijn gemak voelt beginnen we dan aan de shoot.
Tijdens de fotoshoot wordt er geregeld even gepauzeerd, zodat je hond zich kan ontspannen. Op die manier blijft het een leuke ervaring voor iedereen.
Om honden op een professionele manier te kunnen fotograferen heb je niet enkel de nodige technische kennis nodig, maar ook liefde voor dieren en een grote dosis geduld. Ik ga zeer liefdevol en geduldig met jouw hond om. Maak je dus niet zenuwachtig als hij niet onmiddellijk het perfecte fotomodel is. Door rustig af te wachten komt er automatisch een moment dat hij de perfecte pose aanneemt, en dan sta ik klaar om dit vast te leggen.

Na de fotoshoot
Na de shoot laad ik de foto's op de computer zodat je ze kan bewonderen op een groot scherm. Op dit moment kan je dan de inbegrepen digitale foto's kiezen. De resolutie van de digitale foto's is geoptimaliseerd voor online gebruik. Dit betekent dat je ze kan gebruiken op je computer, smartphone of tablet, en kan delen op social media. Ook een afdruk op standaard foto formaat (10x15 cm) behoort tot de mogelijkheden. Wil je grotere afdrukken of wanddecoratie zoals canvas en dibond, dan kan je deze altijd bijbestellen. Ook extra digitale foto's kan je bijkopen.
Op het moment dat je de foto's kiest zie je nog maar de ruwe beelden die uit de camera komen. Vooraleer ik ze afdruk of digitaal doorstuur, ga ik aan de slag om de foto's te perfectioneren. Belichting, kleur, contrast, scherpte: alles wordt geoptimaliseerd om tot het beste resultaat te komen. Ik streef steeds naar kwaliteit boven kwantiteit.
Meer details over de prijs vind je hier.
Ben je geïnteresseerd in een studiosessie, plan deze dan vandaag nog!
Heb je toch nog vragen? Kijk dan zeker eens bij de veelgestelde vragen, of neem contact met mij op.
Wil je liever foto’s van je hond in een buitenomgeving? Bekijk dan onze fotoshoots op locatie!
Back to Top